Üniversitemizin Bor Tabanlı İleri Teknoloji Seramik Uygulama ve Araştırma Merkezi (Borsam) ve İleri Teknolojiler Tasarım Araştırma Geliştirme ve Uygulama Merkezi (İltem) Temsilcileri, Eti Maden Genel Müdürlüğü Ev Sahipliğinde Düzenlenen Bor Çalıştayı‘na Katıldı.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, ETİ MADEN, TENMAK – BOREN’in katılımları, üniversitelerin bünyelerindeki enstitü, araştırma merkezleri ve teknokentleri bir araya getiren çalıştaya  BORSAM müdürü Dr. Öğretim Üyesi Hülya Biçer, İLTEM Müdürü Prof. Dr. Mustafa Tuncer ve Araş. Gör. Sait Altun katıldılar.

Çalıştayda, ülkemizde katma değeri yüksek bor ürünlerinin geliştirilmesi ve üretiminin teşvik edilmesi adına üniversiteler ile yapılması planlanan işbirlikleri ve projeler ile ilgili bilgi verildi. Çalıştayda, üniversitemiz adına yeni iş birlikleri oluşturma ve projeler ile ilgili karşılıklı bilgi alışverişi adına verimli görüşmelerde bulunuldu.

Son Güncelleme Tarihi: 03 Ocak 2022, Pazartesi